Barcodes – Croatia

(Crtični (barkod) kodovi Hrvatska)

Mi smo autorizirani član “The International Barcodes Network” organizacije. Ovo je organizacija prodavača crtičnih kodova u raznim zemljama posvećena širenju dostupnosti crtičnih kodova s razumnom cijenom u cijelom svijetu.

Kao autorizirani član ove organizacije imamo pristup velikom broju informacija o crtičnim kodovima od većine drugih prodavača i možemo vas savjetovati o crtičnim kodovima u raznim zemljama svijeta.

“The International Barcodes Network” organizacija, plasirala je više od 300,000 crtičnih kodova, prema više od 30,000 kupaca u svijetu. “The International Barcodes Network” organizacija ima kupce u više od 120 zemalja i radi direktno u više od 50+ zemalja uključujući i Republiku Hrvatsku. S više od 10 godina iskustva u ovoj industriji, mi smo u idealnoj poziciji da vam damo savjet kako najbolje koristiti crtične kodove na vašim proizvodima.

Ako ste zainteresirani saznati više o nama, posjetite našu  International Barcodes Network stranicu.

Ovdje možete pronaći više informacija o našoj organizaciji a možete se obratiti izravno našem uredu u sjedištu organizacije, za informacije o našim brojevima crtičnih kodova ili po bilo kojem drugom pitanju.

Ovdje potražite CD crtične kodove, DVD crtične kodove, ISBN crtične kodove za knjige i ISSN crtične kodove za magazine (časopise).