Što garantiramo:

 

1. Svaki EAN-13 ili UPC-A crtični kod (barkod) koji prodajemo, jedinstveni su vašem proizvodu – oni se prije nisu koristili za maloprodajni proizvod, niti će se prodavati drugoj stranci ikada.

2. Neće se naplaćivati ​​naknade za pristupanje ili godišnje članarine – Svi barkodovi se prodaju jednokratno (plaćanje samo jednom) a koriste dok god je pravna osoba koja ih je kupila aktivna.

3. Svi brojevi barkodova kupljeni od nas legalni su za upotrebu širom svijeta. Naši EAN-13 brojevi su pogodni za međunarodnu upotrebu, a UPC-A brojevi su najbolji za uporabu u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

4. Svi brojevi barkodova provjeravaju se za nezakonitu upotrebu prije nego što se prodaju – Ni u kojem trenutku – nitko ne može legalno koristiti Vaš barkod na svom proizvodu.

5. Opskrbljujemo slike crtičnih kodova u visokoj rezoluciji (600 dpi) u 4 različita grafičkog formata + PDF. Isporučuju se u standardnoj veličini, osim ako nije drugačije navedeno.

6. Sve informacije koje vam je dao “CroatiaBarcodes”  i “International Barcodes Network” vrijedi u onoj mjeri u kojoj je naše znanje bilo u to vrijeme. Želimo vam pomoći i učinit ćemo sve kako bi to učinili, no u slučaju da ne možemo pomoći, savjetovat ćemo vas o drugoj tvrtki koja to može.

 

Pravila povrata sredstava (Refund Policy)

Mi nudimo originalne maloprodajne barkodove za jednokratne troškove koji se mogu koristiti u velikoj većini maloprodajnih trgovina na međunarodnoj razini. Kada smo jednom dodijelili barkod, ne možemo ga vratiti u našu bazu i preprodati ga drugim korisnicima. Stoga ne možemo pružiti povrat novca iz nekog razloga od kojeg je prošlo previše vremena. Rekavši to, postoje neke okolnosti u kojima možemo razmotriti povrat vašeg novca.

  • Ako otkrijete trgovinu koju nismo naveli na našoj stranici za prihvaćanje barkoda, a koja ne prihvaća naše barkodove (i možete dostaviti pisane izjave od trgovine u vezi s tim), razmotrit ćemo povrat uplaćenog iznosa, pod uvjetom da nas kontaktirate u roku od 3 tjedna od kupnje i prijavite se u GS1 u svojoj zemlji (i pokažite nam dokaz o vašem GS1 članstvu).

Mi nećemo refundirati sredstva ako:

  • Očekujete da ćete primiti barkodove s kodom zemlje, ali ih ne trebate nužno. Objašnjavamo da naši barkodovi počinju s “07” ili “06” na našim web-stranicama na raznim mjestima, uključujući i na našoj stranici s često postavljanim pitanjima (FAQ), našoj stranici “Kupite barkodove”, kao i implicitno sa slikama prikazanim na početnoj stranici. Mi nigdje ne pokazujemo da naši barkodovi počinju s kodom zemlje.

Napomena – Barkodovi koji se odnose na bilo koji povrat koji se odobrava, bit će označeni na internetskim bazama podataka kao nezakoniti za uporabu na proizvodima.