"Artwork Test" crtičnog kôda

Prikazivanje pojedinačnog rezultata

 • Sale!

  “Artwork Test” crtičnog kôda

   

  Imamo novu uslugu u kojoj možemo testirati crtež crtičnih kodova, kako bismo vam pomogli u provjeri da li će dobro skenirati (očitavati).

  Ovo nije službeno “Verifikacijsko izvješće” (koje košta 59 USA $ dolara, plativo u protuvrijednosti u EUR) kako zahtijevaju neki lanci supermarketa i trgovina. Ali je test koji daje vrijedne informacije.

  Ovaj test će biti učinjen na vašem umjetničkom djelu, tako da možete imati više povjerenja u kvalitetu crtičnog koda prije nego što počnete tiskati ili će vam reći koji problemi postoje s izgledom crteža.

  Da biste napravili ovaj test, nabavite količinu koja vam je potrebna (cijena 200 kn/test broju), a zatim pošaljite e-mail pdf grafikona crtičnog koda. PDF mora biti A4 ili manji i 100%. Ispisujemo ga na laserskom pisaču u “B & W” (crno-bijelo, tako da se neće testirati druge boje za ispis) i testirati ga, a zatim vam poslati izvješće.

  U nastavku možete pregledati nekoliko primjera izvješća. Razredi se razlikuju od A (izvrsno) do C (OK) do D i ishod kojih je neuspješni test.

  Test uspješan ocjena A
  Test uspješan ocjena “B”
  Test uspješan ocjena “C”
  Test neuspješan “Decodability”
  Test neuspješan “Desna margina”
  Test neuspješan “modulacija i uvećanje”

  Dodajte u košaricu